Palata Queen

U sklopu restorana kreirali smo posebno mesto za sve vas koji želite da sa poslovnim partnerima organizujete sastanak, poslovni ručak ili večeru. 

Palata

Queen Palace

Palata Queen se nalazi u centru Novog Sada, koja za grad predstavlja vredno kulturno-istorijsko nasleđe. Ovo zdanje u narodu se naziva i  „Gvozdeni čovek“, a podignuto je početkom XX veka. Pažljivom rekonstrukcijom unutrašnjosti palate sačuvali smo njenu autentičnost i kreirali ambijent koji oslikava duh prošlosti  Novog Sada, kao viševekovne kulturne prestonice Vojvodine.
U ponudi Palate Queen nalazi se 21 smeštajna jedinica u vidu soba i apartmana, koji vam svojim unikatnim enterijerom nude ugodno i jedinstveno iskustvo. U nekadašnjem velikom salonu palate, smešten je Restoran&Bar Queen, očuvanog kraljevskog ambijenta i sa zadivljujućim pogledom na staro gradsko jezgro, a u čijoj ćete eleganciji uz najfinije ukuse vina doživeti pravi gastronomski užitak.
Inspirisani umetnošću secesije s početka 20. veka, u manirima prefinjenosti, stvorili smo prijatnu oazu mira i udobnosti, u kojoj možete uživati uz personalizovani pristup našeg srdačnog i profesionalnog osoblja, spremnog da zadovolji vaše najsofisticiranije zahteve.

Rezervišite smeštaj

Popunite formular da biste poslali zahtev za rezervaciju i neko iz našeg tima će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.