Novi sad

Prestonica Vojvodine

Novi Sad je grad u Srbiji, poznat po svom bogatom istorijskom i kulturnom nasleđu. Grad se nalazi na obalama Dunava i smatra se jednim od najlepših gradova u zemlji. Neki od najznačajnijih turističkih atrakcija su Petrovaradinska tvrđava iz 17. veka, Kameni most koji prelazi Dunav i spaja staru i novu četvrt grada, te Trg Republike, poznat po svojim kafanama i restoranima.
The Queen Palace, smešten u samom centru Novog Sada, predstavlja idealan smeštaj za posetu ovog grada. Ovaj Palata nastala je iz nekadašnje kraljevske palate i kombinuje istoriju i luksuz na jedinstven način. The Queen Palace poseduje luksuzne sobe, restoran sa širokim izborom jela i vrhunske usluge, čime se smatra jednim od najboljih smeštaja u Novom Sadu.
Novi Sad predstavlja grad sa izvanrednim istorijskim i kulturnim nasleđem, koji pruža nezaboravno iskustvo za sve posetioce. Ako želite da posetite ovaj grad, smeštaj u The Queen Palace-u će vam obezbediti optimalno iskustvo i usluge, kako biste mogli da u potpunosti uživate u svemu što Novi Sad ima da ponudi.

Palata Gvozdeni čovek

Palata Gvozdeni čovek je secesijska zgrada u centru Novog Sada, smeštena na Trgu slobode na adresi Njegoševa 2. Njena osnova je u obliku ćiriličnog slova Ш, a izgrađena je 1908/1909. god. za Rimokatoličku crkvenu opštinu. Fasade su ukrašene različitim detaljima secesijske estetike, kao što su velike stambene jedinice, pročelja ukrašena erkerima i manja kupola. Palata je dobila ime po gvozdenoj figuri u niši na uglu zgrade, koja drži helebardu. Autorstvo ove palate sporno je, mada se čini da je projekt autora Karolja Kovača iz Budimpešte.

Rezervišite smeštaj

Popunite formular da biste poslali zahtev za rezervaciju i neko iz našeg tima će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.