SOBE & APARTMANI

Sve naše prostrane sobe i apartmani opremljeni su specijalno dizajniranim stilskim nameštajem, koji svojim izgledom i komforom pruža poseban ugođaj tokom boravka. Moderan enterijer uz primesu stare elegancije, sa puno prirodnog svetla i savršeno ukombinovanih boja, učiniće vaš boravak nesvakidašnjim i posebnim.

Superior soba

Kapacitet: 1-2 Osobe
Veličina sobe: 20-25 m2

Wifi

Sef

Bademantil

Aparat za kafu

Mini bar

Klima uređaj

Fen

TV

Ukoliko volite da uživate u komforu elegantnog enterijera, superior soba je pravi izbor za vas. Soba površine 20-25m2,  raspolaže francuskim ležajem dimenzija 200×160, prostranim kupatilom i udobnom foteljom za sedenje, kao i radnim prostorom, idealna za sve naše goste kojima je Novi Sad centar poslovnih susreta ili pak jedna od destinacija na svom poslovnom putu.

Deluxe soba

Kapacitet: 1-2 Osobe
Veličina sobe: 19-23 m2

Wifi

Sef

Bademantil

Aparat za kafu

Mini bar

Klima uređaj

Fen

TV

Deluxe soba površine 19-23m2 odlikuje se prefinjenim ambijentom koji upotpunjuje predivan pogled na Katoličku portu, kao centar društvenih zbivanja novosadskog društva i turista- ljubitelja Novog Sada. Ova soba raspolaže udobnim francuskim ležajem dimenzija 200×160, modernim kupatilom sa tuš kabinom, foteljom za sedenje i radnim prostorom, omogućavajući prijatnost boravka uz prepuštanje najfinijim detaljima njenog enterijera.

Deluxe soba sa terasom

Kapacitet: 1-2 Osobe
Veličina sobe: 23-28 m2

Wifi

Sef

Bademantil

Aparat za kafu

Mini bar

Klima uređaj

Fen

TV

Za sve vas koji u ime dobrog početka dana rado praktikujete jutarnju rutinu ispijanja vašeg omiljenog napitka, okupani suncem na svežem vazduhu, dobro došli u deluxe sobu izvanrednog ugođaja. Ova soba površine od 23-28m2 odlikuje se prostranom terasom sa očaravajućim pogledom na Katoličku portu i novosadsku Katredralu. Soba raspolaže francuskim ležajem dimenzija 200×160, kupatilom sa tuš kabinom, udobnom foteljom za sedenje i radnim prostorom, koji uz brzu internet mrežu omogućava da efikasno i neometano obavite svoje poslovne obaveze tokom vašeg boravka.

Gallery room

Kapacitet: 1-4 Osobe
Veličina sobe: 40 m2

Wifi

Sef

Bademantil

Aparat za kafu

Mini bar

Klima uređaj

Fen

TV

Ukoliko ste istinski hedonista i cenite komfor ili uživate da priče sa putovanja ispisujete u društvu vaših najvoljenijih, iz svoje ponude vam izdvajamo Gallery room, koja će vama i vašim saputnicima obezbediti udobnost i toplinu svog doma. Ova soba površine oko 40m2  u sklopu galerije poseduje dodatni francuski ležaj dimenzija 200×160, tako da omogućava boravak do 4 osobe. Usled svoje neobične arhitekture i rafiniranog dizajna, gallery soba vam nudi potpuno novi doživljaj boravka.

Executive Queen soba sa terasom

Kapacitet: 1-2 Osobe
Veličina sobe: 65 m2

Wifi

Sef

Bademantil

Aparat za kafu

Mini bar

Klima uređaj

Fen

TV

Predstavljamo vam Queen sobu kao pažljivi spoj raskoša, prefinjene elegancije i noti kraljevskog stila. Soba prostranog enterijera površine oko 65m2 uz sve pogodnosti ostalih tipova soba i francuskim ležajem dimenzija 200×200, na svojoj terasi učiniće da se osetite privilegovanim dok vam se pogled pruža na impresivnu novosadsku Katedralu, koja se izdiže tik iznad vašeg smeštaja. Osim baštenske garniture, na terasi možete uživati u hidromasažnoj kadi uz selekciju sireva iz queen ponude i konzumaciju nekih od najkvalitetnijih vina.

Deluxe King apartman

Kapacitet: 1-2 Osobe
Veličina sobe: 55 m2

Wifi

Sef

Bademantil

Aparat za kafu

Mini bar

Klima uređaj

Fen

TV

Samo za vas predstavljamo Deluxe king apartman u svoj svojoj zavodljivoj otmenosti i vrhunskom kvalitetu nameštaja. Na površini od 55m2 smešteni su komforan dnevni boravak, spavaća soba sa francuskim ležajem dimenzija 200×160, radni prostor, hodnik, kupatilo i terasa sa fascinirajućim pogledom na gradsko jezgro Novog Sada. Dok odmarate u neponovljivosti otmenog stila Deluxe king apartmana, dosupan Vam je room servis ponuda.

Rezervišite smeštaj

Popunite formular da biste poslali zahtev za rezervaciju i neko iz našeg tima će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.