Queen sala za sastanke

Sve naše prostrane sobe i apartmani opremljeni su specijalno dizajniranim stilskim nameštajem, koji svojim izgledom i komforom pruža poseban ugođaj tokom boravka. Moderan enterijer uz primesu stare elegancije, sa puno prirodnog svetla i savršeno ukombinovanih boja, učiniće vaš boravak nesvakidašnjim i posebnim.

Queen palace

Savršen poslovni ugođaj

Budući da je mogućnost brzog i efikasnog poslovanja vas i vaših klijenata jedan od glavnih prioriteta naše kompanije, kao Prenoćište Queen možemo vam ponuditi i prostor za poslovne sastanke sa klimatizacijom i prirodnim osvetljenjem, kao i besplatnim i neograničenim pristupom WI-FI internetu. U sklopu restorana kreirali smo posebno mesto za sve vas koji želite da sa poslovnim partnerima organizujete sastanak, poslovni ručak ili večeru. Salu Queen možete iznajmiti na određeni period uz prethodnu rezervaciju, a mi ćemo se pobrinuti da prostor sale uredimo u skladu sa vašim zahtevima. 

Kapacitet Queen sale je do 12 mesta, ali se po potrebi može dodatno modelovati i prilagoditi većoj grupi, tako da obezbedi kapacitet od 20-40 osoba. Uz specijalnu queen gastronomsku ponudu i prizor istorijskog gradskog jezgra Novog Sada, koji se pruža sa balkona restoranske sale, prema vašim potrebama organizujemo različite događaje kao što su banket, koktel party, sastanci ili predavanja na određenu temu.

Rezervišite smeštaj

Popunite formular da biste poslali zahtev za rezervaciju i neko iz našeg tima će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.