Queen palace

U sklopu restorana kreirali smo posebno mesto za sve vas koji želite da sa poslovnim partnerima organizujete sastanak, poslovni ručak ili večeru. 

Palace

Queen Palace

Palata Queen se nalazi u centru Novog Sada, koja za grad predstavlja vredno kulturno-istorijsko nasleđe. Ovo zdanje u narodu se naziva i  „Gvozdeni čovek“, a podignuto je početkom XX veka. Pažljivom rekonstrukcijom unutrašnjosti palate sačuvali smo njenu autentičnost i kreirali ambijent koji oslikava duh prošlosti  Novog Sada, kao viševekovne kulturne prestonice Vojvodine.
U ponudi Palate Queen nalazi se 21 smeštajna jedinica u vidu soba i apartmana, koji vam svojim unikatnim enterijerom nude ugodno i jedinstveno iskustvo. U nekadašnjem velikom salonu palate, smešten je Restoran&Bar Queen, očuvanog kraljevskog ambijenta i sa zadivljujućim pogledom na staro gradsko jezgro, a u čijoj ćete eleganciji uz najfinije ukuse vina doživeti pravi gastronomski užitak.
Inspirisani umetnošću secesije s početka 20. veka, u manirima prefinjenosti, stvorili smo prijatnu oazu mira i udobnosti, u kojoj možete uživati uz personalizovani pristup našeg srdačnog i profesionalnog osoblja, spremnog da zadovolji vaše najsofisticiranije zahteve.

Book your accommodation

Fill out the form to send your booking request to the front desk and one of out team members will contact you as soon as possible

Rezervišite smeštaj

Popunite formular da biste poslali zahtev za rezervaciju i neko iz našeg tima će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.