Restaurant

Restoran & Bar Queen predstavlja mesto savršeno ukombinovane elegancije i komfora sa pažljivo selektovanim domaćim i internacionalnim gastronomskim specijalitetima. Najrazličitiji ukusi ukombinovani u delikatese koje možete pronaći u  „a la cart“, pansionskom jelovniku ili toplo hladnom bifeu, zadovoljiće vaša najistančanija čula.

Queen Palace

Queen Palace restaurant

Za kompletan gastronomski doživljaj za vas smo kreirali specijalnu vinsku ponudu uz koju ćete osetiti ukus najlepših vina Fruške gore. Zahvaljujući Rimljanima koji su u III veku nove ere zasadili prvu vinovu lozu na ovom području, imaćete priliku da uživate u najfinijim ukusima najstarijih autohtonih sorti. Uz najtananije zvuke odabranog muzičkog programa i prizor velelepne Novosadske katedrale koja vam se pruža kao na dlanu, doživećete idealan spoj zadovoljenih čula i osećaja prefinjenosti.

Za poklonike umetničkog šarma ovdašnjih kulturnih prostora, Bar Queen je mesto u kojem ćete moći da svedočite savršenoj simbiozi istorije i modernog doba, posmatrajući malu izložbu ručno izrađenih antikviteta.

  • Petrolej majolika lampa iz 19. veka, ručni rad sa besprekornom pozlatom i stopom od goldbronze. Austrougarska, godina 1870. sa potpisom Fischer Ignac.
  • Antička petrolej majolika lampa sa starim secesijskim šarmom. Austrougarska, godina 1867. sa potpisom Fischer Ignac.

Book your accommodation

Fill out the form to send your booking request to the front desk and one of out team members will contact you as soon as possible

Rezervišite smeštaj

Popunite formular da biste poslali zahtev za rezervaciju i neko iz našeg tima će vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.